Epoxygulve

Få et stærkt og flot epoxygulv

Vi laver alle former for epoxygulve

Ønsker du dig et holdbart, malet gulv, så lad os behandle det med epoxymaling. Epoxygulve er ekstremt slidstærke, nemme at rengøre og har en lang levetid.

Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi mere end ni års erfaring med at behandle gulve med epoxymaling. Vi laver epoxygulve for både industri, erhverv og private boligejere i og omkring Sæby, Frederikshavn og Aalborg – og i det øvrige Nordjylland.

En moderne gulvløsning

Tidligere sås epoxygulve primært på fabrikker og værksteder, fordi gulvene er praktiske og kan klare ekstremt store belastninger, men i dag har flere boligejere fået øjnene op for epoxygulvets mange muligheder og egenskaber.

Gulvet egner sig perfekt til bryggers eller garage, men også til badeværelse og køkken, da det er en fugefri gulvflade – lige til at tørre over.

Da der er tale om en maling, der kommes på gulvet, kan du få det i lige præcis de farver og nuancer, der passer til dit hjem.

Et gulv med designmuligheder

Et epoxygulv kan være helt glat i overfladen, men det kan også gøres mere rustikt eller ekstra skridsikkert, alt efter hvilken gulvtype du ønsker dig.​​

Derudover kan et epoxygulv males og tilpasses løbende, hvis du på et tidspunkt ønsker en anden farve eller nuance, eller hvis gulvet skal være mere eller mindre rustikt.

Få et tilbud på epoxygulv

Vil du høre mere om epoxygulve og vores priser på epoxybehandling, så ring allerede i dag – vi giver dig et skarpt tilbud med en lav pris.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag