5 ud af 5 stjerner

Polyurethangulve

Få et GRATIS tilbud

0
Års garanti på epoxygulve
+ 0
Års erfaring med murer- og epoxyarbejde
0
Kontaktperson fra start til slut af projektet
0 %
Tilfredshedsgaranti på alle gulve og murerarbejde
5 år
5 års garanti på epoxygulve
+10 år
+10 års erfaring med murer- og epoxyarbejde
1

1 kontaktperson fra start til slut af projektet

100%
100% tilfredshedsgaranti på alle gulve og murerarbejde
Når gulvet skal holde til det hele

Ekstremt holdbart polyurethangulv

Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi specialiseret os i at etablere polyurethangulve hos virksomheder og i private hjem. Vi påtager os alle typer opgaver fra de mindre, som badeværelset hjemme hos dig til de større som gulvbelægning i industribygninger, butikker eller institutioner.

Vores base ligger i Sæby, og vores kunder kommer fra hele det Nordjyske område og byer som Aalborg og Frederikshavn.

Et udvalg af tilfredse kunder

Hvad er et polyurethangulv?

Det kan bedst beskrives som et gulv med en gummibelægning. Et polyurethangulv er slidstærkt, fleksibelt, og rengøringsvenligt.

Polyurethangulve giver en god gangkomfort og er behagelige at stå på. Derudover virker gulvet lyddæmpende, da det opsuger lyden af fodtrin.

Disse egenskaber gør gulvet yderst velegnet i områder, hvor mange mennesker færdes. Vi har fx lavet polyurethangulv til restaurantkæder som Burger King Sunset og McDonald’s, men gulvet egner sig også til butikker, sygehuse og institutioner – og til private hjem, hvor gulvet skal være smukt, praktisk og slidstærkt.
Læs mindre Læs mere

Kundernes
udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem de sidste 10 år.
KM MURER & EPOXY APS

Gulve med et moderne udtryk

I boligen vælger flere og flere et polyurethangulv frem for vinyl- eller linoleumsgulv på grund af de praktiske fordele og det moderne udtryk. Gulvet vil fx være et godt valg til gangarealer, børneværelser, køkken, eller garage – og naturligvis på badeværelset.

Polyurethangulve fås i alle RAL- og NCS-farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken farve og personlig stil dit nye gulv skal have.

Gode priser på polyurethangulve

Ønsker du at høre mere om polyurethangulve, eller har du en konkret gulvopgave, du vil have os til at give en pris på? Så er du velkommen til at ringe eller skrive. Hos os får du et tilbud med priser, der er til at forstå – og vi står også klar med rådgivning, tips og gode idéer

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen her på siden. Du kan også kontakte os direkte på telefon (+45) 22 44 10 52 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent tilbud på dit polyurethangulv

Se mere af vores arbejde her

Indhent et tilbud