New Yorker gulve

New Yorker gulve​ ​med muligheder

Få et moderne gulv med det rette look

New Yorker-gulvet er det nye, frække medlem i gulvfamilien. Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi i de senere år lavet gulve med det distinkte og rå New Yorker-look for private boligejere og erhvervsdrivende, som vil have et gulv, der kan lidt ekstra, når det kommer til udseende og design.

Vores erfarne og dygtige gulvfolk kører ud til kunder i Sæby, Aalborg, Frederikshavn og resten af Nordjylland. Vi kommer også gerne ud til dig og giver din ejendom et moderne og smukt New Yorker-gulv.

Hvad er et New Yorker-gulv?

Når man tænker New Yorker-stil, forbinder man det ofte med rå vægge, glaspartier med sorte og markante jernrammer og selvfølgelig rå betongulve – men de færreste bryder sig om at have et råt betongulv på kontoret eller hjemme i stuen. Derfor laver vi New Yorker-gulve, der ligner rå betongulve uden at være det.

Vores New Yorker-gulve kan laves som epoxygulv, polyurethangulv og i microcement eller silkecement – det, der giver den rå stemning fra New York, er altså ikke selve gulvet, men den afsluttende farve og finish.

Gulv med mange muligheder

Et gulv i New Yorker-design vil være et godt alternativ til klinkerne i køkkenet og plankegulvet i stuen. Samtidig vil det være oplagt til hotelværelser og konferencerum. Vi har ekspertisen og teknikken til at lave et fedt New Yorker-gulv lige efter dine ønsker – skal du have et?

Kontakt os allerede i dag

Vi står altid klar til en snak. Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om vores løsninger – vi ved, hvordan det skal gøres.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag