5 ud af 5 stjerner

New Yorker gulve

Få et GRATIS tilbud

Års garanti på epoxygulve
0
Års erfaring med murer- og epoxyarbejde
+ 0
Kontaktperson fra start til slut af projektet
0
Tilfredshedsgaranti på alle gulve og murerarbejde
0 %
5 år
5 års garanti på epoxygulve
+10 år
+10 års erfaring med murer- og epoxyarbejde
1

1 kontaktperson fra start til slut af projektet

100%
100% tilfredshedsgaranti på alle gulve og murerarbejde
Få et moderne gulv med det rette look

New Yorker gulve​ ​med muligheder

New Yorker-gulvet er det nye, frække medlem i gulvfamilien. Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi i de senere år lavet gulve med det distinkte og rå New Yorker-look for private boligejere og erhvervsdrivende, som vil have et gulv, der kan lidt ekstra, når det kommer til udseende og design.

Vores erfarne og dygtige gulvfolk kører ud til kunder i Sæby, Aalborg, Frederikshavn og resten af Nordjylland. Vi kommer også gerne ud til dig og giver din ejendom et moderne og smukt New Yorker-gulv.

Et udvalg af tilfredse kunder

Hvad er et New Yorker-gulv?

Når man tænker New Yorker-stil, forbinder man det ofte med rå vægge, glaspartier med sorte og markante jernrammer og selvfølgelig rå betongulve – men de færreste bryder sig om at have et råt betongulv på kontoret eller hjemme i stuen. Derfor laver vi New Yorker-gulve, der ligner rå betongulve uden at være det.

Vores New Yorker-gulve kan laves som epoxygulv, polyurethangulv og i microcement eller silkecement – det, der giver den rå stemning fra New York, er altså ikke selve gulvet, men den afsluttende farve og finish.
Læs mindre Læs mere

Kundernes
udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem de sidste 10 år.
KM MURER & EPOXY APS

Gulv med mange muligheder

Et gulv i New Yorker-design vil være et godt alternativ til klinkerne i køkkenet og plankegulvet i stuen. Samtidig vil det være oplagt til hotelværelser og konferencerum.

Vi har ekspertisen og teknikken til at lave et fedt New Yorker-gulv lige efter dine ønsker – skal du have et?

Kontakt os allerede i dag

Vi står altid klar til en snak. Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om vores løsninger – vi ved, hvordan det skal gøres.

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen her på siden. Du kan også kontakte os direkte på telefon (+45) 22 44 10 52 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se mere af vores arbejde her

Indhent et tilbud