Mureropgaver

Alt i murerarbejde

Vi laver alle former for mureropgaver

KM Murer & Epoxy ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Tilbygning, ombygning, nyt badeværelse, renoveringsopgaver – disse er nogle af de mange mureropgaver, vi mestrer til fulde.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

Murer med sans for detaljen

Vi lægger vægt på kvalitet hele vejen. I dialogen med kunderne, i materialevalget og i det arbejde, som vores dygtige håndværkere udfører.

Vi klarer alle former for murerarbejde og står også klar til at løse totalentrepriser i samarbejde med de dygtigste fagfolk.​

Kontakt KM Murer & Epoxy

At stå over for et byggeprojekt kan være en stor mundfuld for mange.

Hos KM Murer & Epoxy ApS kan vi hjælpe dig videre i processen og rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet.

Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader og ombygning af badeværelser.

Går du lige nu i byggetanker, og søger et kvalitetsbevidst murerfirma, så kontakt KM Murer & Epoxy ApS for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag