Microcement

Microcement er et alsidigt og slidstærkt valg

Microcement kan bruges på både gulv og væg

Der er mange fordele ved at bruge microcement i den moderne bolig eller virksomhed. Hos KM Murer & Epoxy ApShar vi stor erfaring med brugen af netop dette materiale til moderne og funktionelle belægninger.

Vi hjælper dig med at få et moderne, rent og tidssvarende look i hjemmet. Vores murerfirma har adresse i Sæby, og herfra kører vi hver dag ud til tilfredse erhvervskunder samt private boligejere i såvel Aalborg som Frederikshavn og resten af Nordjylland.

For os er god kundekontakt helt essentielt, og vi gør meget ud af at afdække, hvilke behov, ønsker og forventninger du har som kunde. Sammen kan vi finde frem til den rette løsning til den rigtige pris.

Hvad er microcement?

Microcement kendes også som microtopping og er et mindre lag cement, som kan tilføjes på stort set alle overflader, hvilket gør, at det kan bruges i forbindelse med en lang række opgaver. Microcement bruges ofte til gulve, men er også velegnet til brug på trapper og på vægge i fx badeværelset.

Hvordan lægges microcement?

Der laves flere tynde lag af microcement for at give gulvet styrke. Når først lagene er påført, som de skal, er gulvet så godt som sikret mod enhver form for slitage.

Microcement findes desuden i et væld af farver og til gode priser, så du til enhver tid, kan få lige nøjagtig den stil og det udtryk, du ønsker på dit nye gulv eller på væggen i badeværelset.

Kontakt os for professionel rådgivning

Har du en opgave, du gerne vil have os til at kigge på, eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge microcement til dit nye gulv, så ring endelig – vi har altid tid til at tale med dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Hos KM Murer & Epoxy ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag